Kotleciarka ręczna to profesjonalne urządzenie do nacinania i spulchniania mięsa. Jest to idealne rozwiązanie dla restauracji, stołówek, sklepów masarskich i firm cateringowych. Służy do szybkiego i ekonomicznego przygotowywania płatów mięsa o odpowiedniej wielkości i grubości.
Innowacyjność urządzenia polega na braku, w stosunku do tradycyjnych rozwiązań, wałków płaszczących, które obniżają wartość przygotowywanych posiłków, powodując wypływ naturalnych soków z mięsa.
Kotleciarka ręczna to duża wydajność - do 300 sztuk mięsa na godzinę, krótszy czas obróbki oraz minimalne straty wagowe mięsa. Do kotleciarki można stosować wszystkie typy mięs bez kości.
Zobaczcie Państwo także:
Prezentację Firmy Victor
Produkty Firmy Victor:
Tłuczek szefa kuchni PRO – 56 ostrzy
Siekaczo-tłuczek PROFI – 51 ostrzy
EasyChef – 45 ostrzy
Kotleciarka elektryczna