Oszczędzamy czas, redukujemy koszty, zwiększamy Państwa zyski ...
 Pomoc,  Poczta
  Wybierz serwis
Nowe produkty i usługi
Strona główna
Informacje biznesowe
Twoja kariera
Giełda pracy
Giełda ogłoszeń
Zapowiedzi
Targi i wystawy
Hotele w Polsce
Konkursy i pokazy
Restauracje w Polsce
Mistrz poleca - Przepisy
Serwis hotelarski
Filmy Gastronomiczne
HACCP
5555 porad
Alkohole
Forum ekspertów
Forum dyskusyjne
Akademia Gastrony
Katalog produktów
Katalog firm
Prezentujemy obiekty
Stowarzyszenia i organizacje
Wydawnictwa branżowe
Katalog firm
Dodaj firmęnew!
Ostatnio dodane firmy
Urządzenia i sprzęt
KALETA Chłodnictwo Prz...
Testo
Winterhalter Polska
Robot - Coupe
RATIONAL
Smoker
Gorbi
Manitowoc Foodservice
Komat
Watersystem
Artykuły spożywcze
Pizzola
Robvita
Iglotex
Belfood
Menos
Caffetea
Sokołów
Belgium`s Best
Barry Callebaut
Lemonia
Podział branżowy firm
Urządzenia i sprzęt
Profesjonalne zmywarki
Zmywarki do restauracji
Zmywarki do gastronomii
Sprzęt barmański
Wyposażenie gastronomii
Wyposażenie hoteli
Wyposażenie restauracji
Sprzęt gastronomiczny
Urządzenia gastronomiczne
Meble hotelowe
Piece konwekcyjno – parowe
Chemia do restauracji
Odzież i tekstylia
Chemia do gastronomii
Meble nierdzewne
Meble gastronomiczne
Artykuły spożywcze
Sosy i marynaty do gastronomii
Warzywa mrożone do gastronomii
Makarony dla gastronomii
Kawa dla gastronomii
Artykuły cukiernicze
Artykuły piekarnicze
Przyprawy gastronomiczne
Owoce morza
Wyszukiwarka
Smoker
Adres : 81-436 Gdynia
Narutowicza 42/1

tel. 58 622 19 68
fax. 58 622 19 68
grill@smoker.com.pl
www.smoker.com.pl

Branże :

urządzenia


Typy produktów
grille, wędzarki, rożna

Informacje o firmie

SMOKER – to marka urządzeń, służących do obróbki termicznej produktów spożywczych. Grille wędzarnie Smoker charakteryzują się tym, że źródło ognia (temperatury) jest poza częścią do grillowania, bbq lub wędzarnią. Marka SMOKER powstała w 2000 roku.

Pierwszymi produkowanymi urządzeniami były dwa modele grillo-wędzarni : King, oraz Qeen. W późniejszym okresie w wyniku naszych doświadczeń, praktyk wynikających z obsługi imprez, uczestnictwa w licznych konkursach, powstają inne modele dostosowane do potrzeb: indywidualnych użytkowników są to: WiKing I, WiKing II - 300, WiKing II – 400, Prince 300, 400, 500, KS-II-400, jak i do: pracy zarobkowej, obsługi masowych dużych imprez typu: Smoker, grille na lawetach Smoker I, Smoker II – 500, Smoker II – 700, Smoker K, Smoker W 1.

Smoker posiada również swoją reprezentację oraz przedstawicieli, którzy zajmują się promowaniem polskich produktów : ryb, mięsa wołowego, mięsa wieprzowego. Po przez udział w licznych konkursach poznajemy i utrwalamy wiedzę dotyczącą grillowania, bbq, wędzenia. Kultywujemy i wdrażamy tradycyjne, regionalne produkty. Opracowujemy własne przepisy i receptury, które są nagradzane licznymi wyróżnieniami i nagrodami: Poza produkcją i dystrybucją urządzeń marki SMOKER prowadzimy liczne aktywności związane z obsługą tych urządzeń np. pokazy, szkolenia: 1. Z zakresu przygotowania produktów do grillowania, do bbq. oraz wędzenia – peklowanie, marynowanie. 2. Szkolimy również w zakresie obróbki termicznej w szczególności wędzenia różnymi metodami - na zimno, na ciepło, na gorąco, na gorąco z podpiekaniem. 3. Wdrażamy produkty do kart menu – receptury i praktyka w przygotowaniu. 4. Prowadzimy szkolenia w zakresie logistyki obsługi dużych imprez – czyli uczymy jak wydać dużą ilość porcji w jak najkrótszym czasie, wykorzystując minimalną niezbędną ilość osób do obsługi przy niskich kosztach.

Dysponujemy sprzętem i urządzeniami, które pozwalają nam na obsługę dużych masowych imprez. Przeszkolona i doświadczona kadra w obsłudze urządzeń marki Smoker jest w stanie w ciągu imprezy: 3 – 4 godzin, wydać ok. 20 tys. porcji. – rekord – 43 tysiące porcji.

Do obsługi masowych imprez nie potrzebujemy zasilania elektrycznego, gazu, jedynie drewno opałowe. Pozwala to na przeprowadzenie imprez w trudnym terenie np. starówki miast, plaże, łąki, las.



 
KATALOG FIRM, Ostatnio dodane firmy: PAPSTAR KALETA Chłodnictwo Przemysłowe Testo Winterhalter Polska Pizzola RATIONAL Robot - Coupe Robvita Smoker M. Ferber Wypożyczalnia Sprzętu Cateringowego Secpol Watersystem Reinex Barry Callebaut Mazowiecka Grupa Szkoleniowo – Doradcza Na Lunch Manitowoc Foodservice Uzdrowisko Wysowa S.A. M. Ferber Wypożyczalnia Sprzętu Cateringowego LMS Online Sp. z o.o. Voigt Belgium`s Best Caffetea Zakłady Chemiczne EmiChem P.P. Gaspol Tableart Tomasz Miszczak Komat Barson Espiga Iglotex  O Nas |  Kontakt |  Zarejestruj się |  Klub Gastrony |  Bezpłatne konto |  Bezpłatny biuletyn |  Polityka Cookies |  Opinie o nas |  Cennik |  Nasi Klienci
Gastrona.pl © by CTI Media 2000