Jednym z podstawowych elementów kuchni molekularnej jest molekularny kawior.
Co robi BoBoQ Poland?
Produkuje z różnych składników małe molekularne kulki zwane molekularnym kawiorem.
Jak powstaje?
Do syropów owocowych dodajemy algi morskie, a następnie zanurzamy je w roztworze naturalnego wapnia. W ten sposób powstają kuleczki o różnych smakach, które nieodmiennie zadziwiają gości każdej lodziarni, restauracji, czy klubów nocnych w podawanych drinkach.
Molekularny kawior od BoBoQ Poland to fantastyczne molekularne kuleczki i co ważne zrobione wyłącznie z naturalnych składników.
Firma BoBoq Poland nie używa w swojej produkcji:
- sztucznych barwników
- konserwantów
- syropu fruktozowo - glukozowego.
Głównymi składnikami do produkcji są:
- algi morskie
- mleczan wapnia
- polski cukier
- naturalne koncentraty i aromaty.
Firma BoBoQ Poland specjalizuje się w produkcji dwóch głównych składników do Bubble Tea - koncentratów owocowych i molekularnych kulek. BoBoQ Poland jako jedyna w Europie opanowała proces ich produkcji na skale przemysłową. W odróżnieniu od produkcji tajwańskiej czy chińskiej firma BoBoQ Poland produkuje je w 100% w sposób naturalny.
Chcecie spróbować przedawać Bubble Tea potrzebujecie tylko chęci, nie ponosicie żadnych nakładów inwestycyjnych.
Dla chcących spróbować sprzedaży molekularnej Bubble Tea, firma BoBoQ Poland ma ofertę specjalną. Każdy zainteresowany może produkować Bubble Tea bez nakładów inwestycyjnych, a firma BoBoQ Poland zaopatruje każdy punkt w pakiet startowy: 400 porcji Bubble Tea gratis.