Typy produktów
|
![](img/bullet_blue.jpg) |
analiza rentowności restauracji |
![](img/bullet_blue.jpg) |
kursy |
![](img/bullet_blue.jpg) |
opieka i wdrożenie mobilnego systemu kontroli POS |
![](img/bullet_blue.jpg) |
pośrednictwo |
![](img/bullet_blue.jpg) |
produkcja kursów online w sieci |
![](img/bullet_blue.jpg) |
profesjonale doradztwo kulinarne |
![](img/bullet_blue.jpg) |
szkolenia |
![](img/bullet_blue.jpg) |
tworzenie i drożenie księgi HACCP oraz dokumentacji GMP\GHP |
![](img/bullet_blue.jpg) |
tworzenie karty menu wraz z kalkulacjami i recepturami wraz z praktycznym szkoleniem wdrażającym |
![](img/bullet_blue.jpg) |
warsztaty kulinarne: serowarstwo, wędzarnictwo |
![](img/bullet_blue.jpg) |
wewnętrzne szkolenia dla personelu |
![](img/bullet_blue.jpg) |
wynajęcie prywatnego Szefa Kuchni do organizacji uroczystości |