Firma Victor, działająca na rynku polskim od kilkunastu lat, w swojej ofercie posiada najwyższej jakości artykuły do zmiękczania masy włóknistej wszystkich rodzajów mięs.
Klasyczne zbijanie mięsa tłuczkiem powoduje miażdżenie struktury i wypływanie soków naturalnych. Przy nacinaniu za pomocą urządzeń firmy Victor takich skutków nie ma.
Produkty firmy Victor łączą w sobie metodę głębokiego nacinania włókien mięsnych przy delikatnym jego zbijaniu. Jest to naturalna, nowoczesna i najskuteczniejsza technologia rozmiękczania oraz polepszania jakości i smaku mięsa – bez użycia chemikaliów.
Urządzenia firmy Victor, będące połączeniem najwyższej jakości oraz wydajności, dedykowane są zarówno branży HoReCa jak i wszystkim gospodarstwom domowym.
Produkty Firmy Victor:
Tłuczek szefa kuchni PRO – 56 ostrzy
Siekaczo-tłuczek PROFI – 51 ostrzy
EasyChef – 45 ostrzy
Kotleciarka ręczna
Kotleciarka elektryczna