Grille Kamado można wykorzystać nie tylko do grillowania lub pieczenia – mogą być w nich wypiekane również pizza, chleb, ciasta i ciasteczka. Dzięki doskonałym właściwościom zatrzymywania ciepła, można osiągnąć wysoką temperaturę i utrzymać ją poprzez precyzyjne sterowanie przepływem powietrza w górnych i dolnych otworach wentylacyjnych. Wysokie temperatury są idealne do szybkiego przygotowania hamburgerów i kiełbasek, podczas gdy niskie sprawdzają się przy gotowaniu większych potraw przez dłuższy czas.
Średnica Grilla ∅ 52 cm
Wymiary po zmontowaniu: 120*70*110 cm
Waga 74 kg
Powierzchnia gotowania 1516 cm²
Wysokiej jakości odporna na ogień ceramika i glazura
Grubość ceramiki 2,5 cm
Solidne boczne półki bambusowe (grubość 1,5 cm)
Grill o powierzchni do gotowania wynosi 1516 cm², na której można przygotować 10-kilogramowego indyka, 12 burgerów, 6 kurczaków w pionie, 8 steków lub 7 stojaków z żeberkami.
Zobaczcie Państwo także:
Prezentację Firmy GRILL KAMADO