Oszczędzamy czas, redukujemy koszty, zwiększamy Państwa zyski ...
 Pomoc,  Poczta
  Wybierz serwis
Nowe produkty i usługi
Strona główna
Informacje biznesowe
Twoja kariera
Giełda pracy
Giełda ogłoszeń
Zapowiedzi
Targi i wystawy
Hotele w Polsce
Konkursy i pokazy
Restauracje w Polsce
Mistrz poleca - Przepisy
Serwis hotelarski
Filmy Gastronomiczne
HACCP
5555 porad
Alkohole
Forum ekspertów
Forum dyskusyjne
Akademia Gastrony
Katalog produktów
Katalog firm
Prezentujemy obiekty
Stowarzyszenia i organizacje
Wydawnictwa branżowe
Katalog firm
Dodaj firmęnew!
Ostatnio dodane firmy
Urządzenia i sprzęt
Smoker
Kaleta Chłodnictwo Prz...
Testo
Winterhalter Polska
Robot - Coupe
Rational
LabelFresh
iPOS
LSI Software
Chef Mate
Artykuły spożywcze
Pizzola
Robvita
Debic
Cukiernia M&K
BOBOQ POLAND
Heinz Polska
Elmak
Baziółka
Frogut
Belfood
Podział branżowy firm
Urządzenia i sprzęt
Profesjonalne zmywarki
Zmywarki do restauracji
Zmywarki do gastronomii
Sprzęt barmański
Wyposażenie gastronomii
Wyposażenie hoteli
Wyposażenie restauracji
Sprzęt gastronomiczny
Urządzenia gastronomiczne
Meble hotelowe
Piece konwekcyjno – parowe
Chemia do restauracji
Odzież i tekstylia
Chemia do gastronomii
Meble nierdzewne
Meble gastronomiczne
Artykuły spożywcze
Sosy i marynaty do gastronomii
Warzywa mrożone do gastronomii
Makarony dla gastronomii
Kawa dla gastronomii
Artykuły cukiernicze
Artykuły piekarnicze
Przyprawy gastronomiczne
Owoce morza
Wyszukiwarka
Szafa do sezonowania wołowiny DRY AGER DX500®
Firma : CHRIS Krzysztof Sawicki
Adres : 30-324 Kraków
Szwedzka 23/75

tel. 12 261 15 51
fax. 12 267 07 69
: biuro@dry-ager.pl, biuro@800stopni.pl
: www.dry-ager.pl, www.800stopni.pl
Branża : sprzęt i akcesoria
Typ produktu : szafy do sezonowania mięsa
Opis :

Na początek roku 2017 przypada premiera nowej szafy do sezonowania wołowiny znanej niemieckiej marki DRY AGER. Po sukcesie modelu DX1000®, idealnego do wnętrz restauracji i butików mięsnych, na rynek wkracza mniejsza, ale równie atrakcyjna propozycja.

Model DX500® swoją wielkością przypomina domowy piekarnik, dzięki czemu doskonale nadaje się do zabudowy. Pojemność lodówki wynosi 20 kg mięsa, które możemy podwiesić na specjalnym zawiesiu lub w postaci porcjowanej ułożyć na półce.

Precyzyjna regulacja temperatury i wilgotności, dwóch kluczowych parametrów dla procesu dojrzewania mięsa, nie wymaga tutaj dostarczania zewnętrznego źródła wody. Podłączona do zasilania szafa DX500® jest już gotowa do pracy.

Opatentowany system DX AIRREG® odpowiada za optymalny przepływ powietrza, które co minutę jest dokładnie sterylizowane wewnątrz szafy.

Obok perfekcyjnie przemyślanej technologii ważną zaletą jest także ponadczasowy, elegancki wygląd lodówki.


Wymiary zewnętrzne [wys. x szer. x gł.]: 90 x 60 x 61 cm

Zakres temperatury: 0°C do 25°C

Zakres wilgotności: 60 do 90%

Szczegółowe informacje: http://dry-ager-sklep.pl/szafy-dry-ager/36-szafa-dx500.html

Zobaczcie Państwo także:
Prezentację Firmy CHRIS Krzysztof Sawicki



 
KATALOG FIRM, Ostatnio dodane firmy: Smoker CHEF UNITED PAPSTAR Pizzola Kaleta Chłodnictwo Przemysłowe Testo Winterhalter Polska Rational Robvita Robot - Coupe LabelFresh Cukiernia M&K Debic iPOS LSI Software Chef Mate Grill Kamado BOBOQ POLAND expondo TECNOINOX Heinz Polska Gastromix Matlix Elmak Naczynia Polska CompArt International Baziółka Gros Frogut Alumast  O Nas |  Kontakt |  Zarejestruj się |  Klub Gastrony |  Bezpłatne konto |  Bezpłatny biuletyn |  Polityka Cookies |  Opinie o nas |  Cennik |  Nasi Klienci
Gastrona.pl © by CTI Media 2000


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/gastrona.pl/httpdocs/global_stuff/adnet_bbelements_code_scripts.php on line 17