Pomiary temperatury należą do zadań wykonywanych codziennie w sektorze spożywczym. Tylko dzięki precyzyjnym pomiarom można monitorować i zagwarantować jakość oferowanych produktów.
Termometr testo 108 pozwala w ciągu kilku sekund dokonać pomiarów punktowych zarówno podczas transportu, jak i przechowywania produktów spożywczych lub w restauracjach, kuchniach, czy też gastronomii.
Termometr testo 108 umożliwia pomiar temperatury zintegrowany z codziennymi obowiązkami w pracy, bez żadnego wysiłku oraz zgodnie z normami HACCP.
Zalety testo 108:
- zastosowanie w każdej sferze sektora spożywczego
- zgodny z HACCP oraz normą EN 13485
- prosta obsługa z dwoma czytelnymi przyciskami gwarantuje, że każdy będzie potrafił dokonywać pomiarów szybko i niezawodnie
- szybkie, łatwe i niezawodne pomiary dzięki termoparom typu T i K
- zakres pomiarowy: -50…+300°C
- zawsze higienicznie - wystarczy umyć termometr oraz futerał Softcase pod bieżącą wodą
- posiada duży i czytelny wyświetlacz.
Zobaczcie Państwo także:
Prezentację Firmy Testo
Prezentację wybranych produktów: