Oszczędzamy czas, redukujemy koszty, zwiększamy Państwa zyski ...
 Pomoc,  Poczta
  Wybierz serwis
Nowe produkty i usługi
Strona główna
Informacje biznesowe
Twoja kariera
Giełda pracy
Giełda ogłoszeń
Zapowiedzi
Targi i wystawy
Hotele w Polsce
Konkursy i pokazy
Restauracje w Polsce
Mistrz poleca - Przepisy
Serwis hotelarski
Filmy Gastronomiczne
HACCP
5555 porad
Alkohole
Forum ekspertów
Forum dyskusyjne
Akademia Gastrony
Katalog produktów
Katalog firm
Prezentujemy obiekty
Stowarzyszenia i organizacje
Wydawnictwa branżowe
Katalog firm
Dodaj firmęnew!
Ostatnio dodane firmy
Urządzenia i sprzęt
Smoker
Kaleta Chłodnictwo Prz...
Testo
Winterhalter Polska
Robot - Coupe
Rational
LabelFresh
iPOS
LSI Software
Chef Mate
Artykuły spożywcze
Pizzola
Robvita
Debic
Cukiernia M&K
BOBOQ POLAND
Heinz Polska
Elmak
Baziółka
Frogut
Belfood
Podział branżowy firm
Urządzenia i sprzęt
Profesjonalne zmywarki
Zmywarki do restauracji
Zmywarki do gastronomii
Sprzęt barmański
Wyposażenie gastronomii
Wyposażenie hoteli
Wyposażenie restauracji
Sprzęt gastronomiczny
Urządzenia gastronomiczne
Meble hotelowe
Piece konwekcyjno – parowe
Chemia do restauracji
Odzież i tekstylia
Chemia do gastronomii
Meble nierdzewne
Meble gastronomiczne
Artykuły spożywcze
Sosy i marynaty do gastronomii
Warzywa mrożone do gastronomii
Makarony dla gastronomii
Kawa dla gastronomii
Artykuły cukiernicze
Artykuły piekarnicze
Przyprawy gastronomiczne
Owoce morza
Wyszukiwarka
Alphatech REV 051 M
Firma : Espiga
Adres : 08-433 Sobienie-Jeziory
Długa 5

tel. 25 685 80 12; 25 685 83 98
fax. 25 685 80 12
: biuro@espiga.pl
: www.espiga.pl
Branża : urządzenia
Typ produktu : piece gastronomiczne i cukiernicze
Opis :

Piece konwekcyjno-parowe Alphatech ze sterowaniem ręcznym, to doskonałe rozwiązanie dla osób preferujących bardziej tradycyjny piec. Proste i skuteczne piece typu COMBI w wersji M oferują podstawowe funkcje swojej kategorii w przystępnej cenie.

Urządzenie może pracować, zarówno w trybie ciągłym, jak i czasowym. Pozwala regulować temperaturę w zakresie od 70 do 300°C. Czasomierz można zaprogramować do 120 minut, który po odliczeniu wymaganego czasu daje sygnał dźwiękowy.

Rozwiązania technologiczne pieców kombi Rapid dają możliwość szybkiego gotowania oraz uzyskania wysokiej jakości produktów dla poszczególnych trybów:

  • gotowanie na parze
  • gotowanie w trybie konwekcyjnym z nawilżaniem
  • gotowanie w trybie konwekcyjnym (70-300°C)
  • gotowanie w trybie kombi (połączenie konwekcji z zaparowaniem 70-300°C).

Aby uprościć pracę w profesjonalnej kuchni, możliwe jest tworzenie kolumn z piętrowalnych pieców Alphatech, co pozwoli na jednoczesne przygotowywanie wielu produktów w różnych temperaturach, z różnym nawilżaniem oraz w różnych cyklach czasu.

Pojemność komory: 5x GN 1/1
Napięcie zasilania: 3N AC 400V – 50 Hz

Dostępny również:

  • ze sterowaniem elektromechanicznym (panel S)
  • o pojemności: 10x GN 1/1, 7x GN 1/1
  • z zasilaniem gazowym.

Zobaczcie Państwo także:

Prezentację Firmy Espiga

Prezentacje Wybranych Produktów



 
KATALOG FIRM, Ostatnio dodane firmy: Smoker CHEF UNITED PAPSTAR Pizzola Kaleta Chłodnictwo Przemysłowe Testo Winterhalter Polska Rational Robvita Robot - Coupe LabelFresh Cukiernia M&K Debic iPOS LSI Software Chef Mate Grill Kamado BOBOQ POLAND expondo TECNOINOX Heinz Polska Gastromix Matlix Elmak Naczynia Polska CompArt International Baziółka Gros Frogut Alumast  O Nas |  Kontakt |  Zarejestruj się |  Klub Gastrony |  Bezpłatne konto |  Bezpłatny biuletyn |  Polityka Cookies |  Opinie o nas |  Cennik |  Nasi Klienci
Gastrona.pl © by CTI Media 2000


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/gastrona.pl/httpdocs/global_stuff/adnet_bbelements_code_scripts.php on line 17