Oszczędzamy czas, redukujemy koszty, zwiększamy Państwa zyski ...
 Pomoc,  Poczta
  Wybierz serwis
Nowe produkty i usługi
Strona główna
Informacje biznesowe
Twoja kariera
Giełda pracy
Giełda ogłoszeń
Zapowiedzi
Targi i wystawy
Hotele w Polsce
Konkursy i pokazy
Restauracje w Polsce
Mistrz poleca - Przepisy
Serwis hotelarski
Filmy Gastronomiczne
HACCP
5555 porad
Alkohole
Forum ekspertów
Forum dyskusyjne
Akademia Gastrony
Katalog produktów
Katalog firm
Prezentujemy obiekty
Stowarzyszenia i organizacje
Wydawnictwa branżowe
Katalog firm
Dodaj firmęnew!
Ostatnio dodane firmy
Urządzenia i sprzęt
KALETA Chłodnictwo Prz...
Testo
Winterhalter Polska
Robot - Coupe
RATIONAL
Smoker
Hello Coffee
M&M Gastro
Caffetea
Komat
Artykuły spożywcze
Pizzola
Robvita
Hello Coffee
Belgium`s Best
Secpol
Iglotex
Nektar Natura
Uzdrowisko Wysowa S.A....
Menos
Caffetea
Podział branżowy firm
Urządzenia i sprzęt
Profesjonalne zmywarki
Zmywarki do restauracji
Zmywarki do gastronomii
Sprzęt barmański
Wyposażenie gastronomii
Wyposażenie hoteli
Wyposażenie restauracji
Sprzęt gastronomiczny
Urządzenia gastronomiczne
Meble hotelowe
Piece konwekcyjno – parowe
Chemia do restauracji
Odzież i tekstylia
Chemia do gastronomii
Meble nierdzewne
Meble gastronomiczne
Artykuły spożywcze
Sosy i marynaty do gastronomii
Warzywa mrożone do gastronomii
Makarony dla gastronomii
Kawa dla gastronomii
Artykuły cukiernicze
Artykuły piekarnicze
Przyprawy gastronomiczne
Owoce morza
Wyszukiwarka
Sous-vide
Firma : RATIONAL
Adres : 02-690 Warszawa
Bokserska 66

tel. 22 864 93 26
fax. 22 864 93 28
: info@rational-online.pl
: www.rational-online.pl
Branża : urządzenia
Typ produktu : piece
Opis :

Gotowanie w warunkach próżniowych i znakomita jakość za korzystną cenę.

Opcja sous-vide firmy RATIONAL jest przygotowana do tworzenia warunków, koniecznych do gotowania próżniowego. O wysokiej jakości potraw decydują w pierwszym rzędzie łagodny wzrost i precyzyjne utrzymywanie temperatury oraz możliwie najwyższe wysycenie komory parą wodną.

Specjalny, cienki czujnik sous-vide zapewnia dokładne osiągnięcie temperatury rdzenia produktu – bez naruszania próżni w torebce.

Opcja sous-vide jest dostępna opcjonalnie dla wszystkich SelfCookingCenter® 5 Senses i CombiMaster® Plus.

Wyposażenie urządzenia

W opcji sous-vide urządzenie jest wyposażone w 2 czujniki temperatury rdzenia: czujnik standardowy oraz specjalny czujnik sous-vide, które mocuje się zamiennie na zewnątrz urządzenia.

Czujniki temperatury rdzenia (sous-vide i standardowy):

  • Sous-vide - bardzo cienki i elastyczny czujnik temperatury rdzenia sous-vide umożliwia wkłucie się w torebkę bez zniszczenia próżni.
  • Standardowy czujnik temperatury rdzenia - ma 6 punktów pomiaru i stosuje się go do wszystkich innych procesów przyrządzania potraw.

Gniazdo przyłączeniowe pozwala w łatwy sposób zamieniać czujniki temperatury rdzenia. Jeśli nie podłączony jest żaden czujnik, gniazdo można zasłonić przed pryskającą wodą.

Zobaczcie Państwo także:

Prezentację Firmy Rational

Prezentacje wybranych produktów:



 
KATALOG FIRM, Ostatnio dodane firmy: PAPSTAR KALETA Chłodnictwo Przemysłowe Testo Winterhalter Polska Robvita Pizzola Robot - Coupe RATIONAL Smoker Matlix Goblet – sprzedaż hurtowa sztućców Hello Coffee Lemonia Sokołów Gaspol Menos Steinberg EasyFairs Poland - Targi w Krakowie Barson Gorbi M&M Gastro Werner & Mertz Belfood Secpol LMS Online Sp. z o.o. Watersystem Piórex Reinex CTK Doram Barry Callebaut  O Nas |  Kontakt |  Zarejestruj się |  Klub Gastrony |  Bezpłatne konto |  Bezpłatny biuletyn |  Polityka Cookies |  Opinie o nas |  Cennik |  Nasi Klienci
Gastrona.pl © by CTI Media 2000