Oszczędzamy czas, redukujemy koszty, zwiększamy Państwa zyski ...
 Pomoc,  Poczta
  Wybierz serwis
Nowe produkty i usługi
Strona główna
Informacje biznesowe
Twoja kariera
Giełda pracy
Giełda ogłoszeń
Zapowiedzi
Targi i wystawy
Hotele w Polsce
Konkursy i pokazy
Restauracje w Polsce
Mistrz poleca - Przepisy
Serwis hotelarski
Filmy Gastronomiczne
HACCP
5555 porad
Alkohole
Forum ekspertów
Forum dyskusyjne
Akademia Gastrony
Katalog produktów
Katalog firm
Prezentujemy obiekty
Stowarzyszenia i organizacje
Wydawnictwa branżowe
Katalog firm
Dodaj firmęnew!
Ostatnio dodane firmy
Urządzenia i sprzęt
KALETA Chłodnictwo Prz...
Testo
Winterhalter Polska
Robot - Coupe
RATIONAL
Smoker
Gastromix
Naczynia Polska
GROS
Kocham Wodę
Artykuły spożywcze
Robvita
Pizzola
Hello Coffee
Uzdrowisko Wysowa S.A....
Menos
Caffetea
Fanex
Sokołów
Belfood
Barry Callebaut
Podział branżowy firm
Urządzenia i sprzęt
Profesjonalne zmywarki
Zmywarki do restauracji
Zmywarki do gastronomii
Sprzęt barmański
Wyposażenie gastronomii
Wyposażenie hoteli
Wyposażenie restauracji
Sprzęt gastronomiczny
Urządzenia gastronomiczne
Meble hotelowe
Piece konwekcyjno – parowe
Chemia do restauracji
Odzież i tekstylia
Chemia do gastronomii
Meble nierdzewne
Meble gastronomiczne
Artykuły spożywcze
Sosy i marynaty do gastronomii
Warzywa mrożone do gastronomii
Makarony dla gastronomii
Kawa dla gastronomii
Artykuły cukiernicze
Artykuły piekarnicze
Przyprawy gastronomiczne
Owoce morza
Wyszukiwarka
Alphatech REV 101 S
Firma : Espiga
Adres : 08-433 Sobienie-Jeziory
Długa 5

tel. 25 685 80 12; 25 685 83 98
fax. 25 685 80 12
: biuro@espiga.pl
: www.espiga.pl
Branża : urządzenia
Typ produktu : piece gastronomiczne i cukiernicze
Opis :

Piece firmy ALPHATECH to doskonałe połączenie najlepszych cech w przedziale urządzeń profesjonalnych z prostotą i bezpieczeństwem użytkowania. Piec konwekcyjno-parowy Rapid w wersji elektromechanicznej, programowanej to jedno z wyższych osiągnięć technologii trójfunkcyjnych pieców.

Funkcja AT-CLIMA automatycznie i precyzyjnie dostosowuje temperaturę i zaparowanie do wybranej metody gotowania, dając nam nieograniczone możliwości, takie jak:

  • Pieczenie
  • Smażenie
  • Zapiekanie
  • Gotowanie na parze
  • Blanszowanie
  • Regeneracja dań
  • Gotowanie niskotemperaturowe.

Opcjonalnie dostępna jest sonda mierząca temperaturę potraw podczas gotowania, kiedy oczekiwana temperatura zostanie osiągnięta piec przestaje grzać. Możemy użyć cienkiej sondy do mniejszych porcji oraz przy podgrzewaniu żywności pakowanej próżniowo.

Rozwiązania technologiczne pieców kombi Rapid dają nam możliwość szybkiego gotowania oraz uzyskania wysokiej jakości produktów dla poszczególnych trybów:

  • zaparowanie 30-130°C (niska temperatura, zarówno atmosferyczne jak i wymuszone)
  • gotowanie w trybie konwekcyjnym z wykorzystaniem funkcji AT-CLIMA (30-300°C)
  • gotowanie w trybie kombi (połączenie konwekcji z zaparowaniem) z wykorzystaniem funkcji AT-CLIMA (30-300°C) dla szybkiego gotowania.

Różnorodność zaprogramowanych receptur, 99 programów użytkownika, automatyczna kolejność gotowania (do 4 cykli) pozwalają zaoszczędzić czas, tradycyjnie potrzebny na częste kontrole i dolewanie płynów w celu zabezpieczenia potraw przed przesuszeniem.

Piec może być wyposażony w automatyczny system myjący. W zależności od stopnia zabrudzenia urządzenia, dostępne są 4 programy myjące:

  • płukanie
  • delikatne mycie
  • średnie mycie
  • mocne mycie.

Pojemność komory: 10x GN 1/1
Napięcie zasilania: 3N AC 400V – 50 Hz

Dostępny również:

  • ze sterowaniem ręcznym (panel M)
  • o pojemności: 5x GN 1/1, 7x GN 1/1
  • z zasilaniem gazowym.

Zobaczcie Państwo także:

Prezentację Firmy Espiga

Prezentacje Wybranych Produktów



 
KATALOG FIRM, Ostatnio dodane firmy: PAPSTAR KALETA Chłodnictwo Przemysłowe Testo Winterhalter Polska Robot - Coupe Robvita Pizzola RATIONAL Smoker Gastromix Matlix Naczynia Polska GROS HAGEA Kocham Wodę Metro-Catering-System Firelight Glass Goblet – sprzedaż hurtowa sztućców Hello Coffee Nektar Natura Zakłady Chemiczne EmiChem P.P. Na Lunch M. Ferber Wypożyczalnia Sprzętu Cateringowego Tableart Tomasz Miszczak Komat Uzdrowisko Wysowa S.A. Iglotex Manitowoc Foodservice Fanex Lemonia  O Nas |  Kontakt |  Zarejestruj się |  Klub Gastrony |  Bezpłatne konto |  Bezpłatny biuletyn |  Polityka Cookies |  Opinie o nas |  Cennik |  Nasi Klienci
Gastrona.pl © by CTI Media 2000