Oszczędzamy czas, redukujemy koszty, zwiększamy Państwa zyski ...
 Pomoc,  Poczta
  Wybierz serwis
Nowe produkty i usługi
Strona główna
Informacje biznesowe
Twoja kariera
Giełda pracy
Giełda ogłoszeń
Zapowiedzi
Targi i wystawy
Hotele w Polsce
Konkursy i pokazy
Restauracje w Polsce
Mistrz poleca - Przepisy
Serwis hotelarski
Filmy Gastronomiczne
HACCP
5555 porad
Alkohole
Forum ekspertów
Forum dyskusyjne
Akademia Gastrony
Katalog produktów
Katalog firm
Prezentujemy obiekty
Stowarzyszenia i organizacje
Wydawnictwa branżowe
Katalog firm
Dodaj firmęnew!
Ostatnio dodane firmy
Urządzenia i sprzęt
Lunch24.pl
Watersystem
Robot - Coupe
Espiga
Local Pizza
Hendi Polska
Fondis
Tech - Prim
Makro Cash & Carry
Heute Service
Artykuły spożywcze
Menos
ABC Espresso
Caffetea
Sokołów
Nektar Natura
Uzdrowisko Wysowa S.A....
Barry Callebaut
Lemonia
Makro Cash & Carry
Belfood
Podział branżowy firm
Urządzenia i sprzęt
Profesjonalne zmywarki
Zmywarki do restauracji
Zmywarki do gastronomii
Sprzęt barmański
Wyposażenie gastronomii
Wyposażenie hoteli
Wyposażenie restauracji
Sprzęt gastronomiczny
Urządzenia gastronomiczne
Meble hotelowe
Piece konwekcyjno – parowe
Chemia do restauracji
Odzież i tekstylia
Chemia do gastronomii
Meble nierdzewne
Meble gastronomiczne
Artykuły spożywcze
Sosy i marynaty do gastronomii
Warzywa mrożone do gastronomii
Makarony dla gastronomii
Kawa dla gastronomii
Artykuły cukiernicze
Artykuły piekarnicze
Przyprawy gastronomiczne
Owoce morza
Wyszukiwarka
Polewa Callebaut Dell'Artigiano Extra Bitter
Firma : Barry Callebaut
Adres : 94-406 Łódź
Nowy Józefów 36

tel. 42 683 77 00
fax. 42 683 77 01
: gourmet_polska@barry-callebaut.com
: www.callebaut.com
Branża : artykuły spożywcze
Typ produktu : ciasta, słodycze, lody, bakalie, kremy
Opis :

Polewa gwarantuje perfekcyjny połysk i zrównoważoną słodycz. Dodatkowo jest zaprojektowana tak, aby zaoszczędzić czas. Wystarczy ją podgrzać i już jest gotowa do użycia.

W ofercie Callebaut występuje ekstra gorzka polewa z ciemnej czekolady oraz polewa o wyglądzie i smaku białej czekolady (Bianco).


Nazwa Opis Zawartość % Opakowanie Trwałość
V21-OH35NV Polewa z ciemnej czekolady, ekstra gorzka 25,5% kakao w proszku
23,7% mleka
wiaderka 10 kg lub 25 kg 12 miesięcy
V00-OH35-ITWNV Polewa o wyglądzie i smaku białej czekolady - wiaderka 10 kg lub 25 kg 12 miesięcy


Zobaczcie Państwo także:
Prezentację Firmy Barry Callebaut

Prezentacje Wybranych Produktów:


 
KATALOG FIRM, Ostatnio dodane firmy: PAPSTAR Artek Lunch24.pl Manitowoc Foodservice Convotherm Fondis M&M Gastro Na Lunch 007Gastro.pl Winterhalter Gastronom Polska M. Ferber Wypożyczalnia Sprzętu Cateringowego Demi Co. HellCold Voigt Steinberg RM Gastro Caffetea Zakłady Chemiczne EmiChem P.P. Gorbi Tech - Prim Espiga Mazowiecka Grupa Szkoleniowo – Doradcza Iguana - Gastro Cryogen Gaspol LMS Online Sp. z o.o. RATIONAL Sp. z o.o. Belfood Barson Iglotex  O Nas |  Kontakt |  Zarejestruj się |  Klub Gastrony |  Bezpłatne konto |  Bezpłatny biuletyn |  Polityka Cookies |  Opinie o nas |  Cennik |  Nasi Klienci
Gastrona.pl © by CTI Media 2000