Oszczędzamy czas, redukujemy koszty, zwiększamy Państwa zyski ...
 Pomoc,  Poczta
  Wybierz serwis
Nowe produkty i usługi
Strona główna
Informacje biznesowe
Twoja kariera
Giełda pracy
Giełda ogłoszeń
Zapowiedzi
Targi i wystawy
Hotele w Polsce
Konkursy i pokazy
Restauracje w Polsce
Mistrz poleca - Przepisy
Serwis hotelarski
Filmy Gastronomiczne
HACCP
5555 porad
Alkohole
Forum ekspertów
Forum dyskusyjne
Akademia Gastrony
Katalog produktów
Katalog firm
Prezentujemy obiekty
Stowarzyszenia i organizacje
Wydawnictwa branżowe
Katalog firm
Dodaj firmęnew!
Ostatnio dodane firmy
Urządzenia i sprzęt
Smoker
Kaleta Chłodnictwo Prz...
Testo
Winterhalter Polska
Rational
Robot - Coupe
LabelFresh
iPOS
LSI Software
Chef Mate
Artykuły spożywcze
Pizzola
Robvita
Cukiernia M&K
Debic
Barry Callebaut
BOBOQ POLAND
Heinz Polska
Elmak
Baziółka
Frogut
Podział branżowy firm
Urządzenia i sprzęt
Profesjonalne zmywarki
Zmywarki do restauracji
Zmywarki do gastronomii
Sprzęt barmański
Wyposażenie gastronomii
Wyposażenie hoteli
Wyposażenie restauracji
Sprzęt gastronomiczny
Urządzenia gastronomiczne
Meble hotelowe
Piece konwekcyjno – parowe
Chemia do restauracji
Odzież i tekstylia
Chemia do gastronomii
Meble nierdzewne
Meble gastronomiczne
Artykuły spożywcze
Sosy i marynaty do gastronomii
Warzywa mrożone do gastronomii
Makarony dla gastronomii
Kawa dla gastronomii
Artykuły cukiernicze
Artykuły piekarnicze
Przyprawy gastronomiczne
Owoce morza
Wyszukiwarka
Schładzarko-zamrażarka szokowa Lainox NEW CHILL
Firma : Senso Gastro
Adres : 51-162 Wrocław
Długosza 2-6

tel. 71 325 17 21, 608 741 099
fax. 71 325 17 21
: info@sensogastro.pl
: www.sensogastro.pl
Branża : urządzenia
Typ produktu : urządzenia chłodnicze, mroźnicze
Opis :

Najlepsza w Polsce schładzarko-zamrażarka szokowa Lainox NEW CHILL

Wszechstronne, niezawodne, zaawansowane technologicznie urządzenia Lainox New Chill idealnie sprawdzają się w profesjonalnej kuchni dbając o bezpieczeństwo przygotowania żywności i ochronę właściwości produktów.

Dzięki sprawnej współpracy z innymi urządzeniami Cooking System (piec konwekcyjno-parowy, urządzenia podtrzymujące, system bankietowy) znacząco optymalizują czas i organizację pracy w gastronomii. Urządzenia Lainox New Chill spełniają najbardziej wymagające światowe normy British Standard. Dostępne w wersji dla profesjonalnej kuchni oraz dla cukierni i piekarni.

Charakterystyka

  • maksymalna temperatura schładzanego produktu 90 st.C,
  • czasy programów: - od 90 st.C do 3 st.C w 90 min lub od 90 st.C do -18 st.C w 240 min,
  • możliwość przechowywania produktów schłodzonych do wydania 5 – 7 dni, bez utraty ich walorów smakowych i jakościowych i bez ryzyka rozwoju bakterii,
  • możliwość przechowywania produktów zamrożonych do wydania przez wiele tygodni, bez utraty ich walorów smakowych i jakościowych dzięki temu, że powstające w tym procesie mikrokryształki lodu nie niszczą struktury produktu i jego konsystencji,
  • trwałe, demontowalne do umycia, prowadnice umożliwiające używanie 1/1GN, 2/1GN lub blach piekarniczych 600x400,
  • gładka powierzchnia komory z przetłoczeniem do odpływu, umożliwiająca zachowanie maksymalnej higieny i bardzo łatwa do umycia,
  • oddzielne zbiorniki na skropliny powstające w czasie cyklu pracy i w trakcie rozmrażania,
  • bardzo mocne agregaty,
  • prosty dostęp do wszystkich elementów maszynowni i do sterowników,
  • łatwość obsługi – intuicyjny panel sterujący,
  • maksymalna wysokość schładzanych pojemników GN to 65 mm,
  • podgrzewanie sondy temperatury na koniec programu mrożenia, aby można ją było łatwo wyjąć z produktu, do wyboru programy szybkiego i wolnego schładzania i zamrażania,
  • automatyczny system sterylizacji, zapamiętywanie alarmów HACCP, system oszczędzania energii,
  • program wstępnego schładzania komory

Produkt otrzymał tytuł THE BEST OF WORLDHOTEL na Międzynarodowych Targach Wyposażenia Obiektów Noclegowych WorldHotel 2011




Parametry, opis i prezentacje produktów na www.lainoxpolska.pl



Zobaczcie Państwo także:
Prezentację firmy Senso Gastro


 
KATALOG FIRM, Ostatnio dodane firmy: Smoker CHEF UNITED PAPSTAR Pizzola Kaleta Chłodnictwo Przemysłowe Testo Winterhalter Polska Robvita Robot - Coupe Rational LabelFresh Cukiernia M&K Debic Barry Callebaut iPOS LSI Software Chef Mate Grill Kamado BOBOQ POLAND expondo TECNOINOX Gastromix Heinz Polska Matlix Elmak Naczynia Polska CompArt International Baziółka Gros Frogut  O Nas |  Kontakt |  Zarejestruj się |  Klub Gastrony |  Bezpłatne konto |  Bezpłatny biuletyn |  Polityka Cookies |  Opinie o nas |  Cennik |  Nasi Klienci
Gastrona.pl © by CTI Media 2000


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/gastrona.pl/httpdocs/global_stuff/adnet_bbelements_code_scripts.php on line 17