Oszczędzamy czas, redukujemy koszty, zwiększamy Państwa zyski ...
 Pomoc,  Poczta
  Wybierz serwis
Nowe produkty i usługi
Strona główna
Informacje biznesowe
Twoja kariera
Giełda pracy
Giełda ogłoszeń
Zapowiedzi
Targi i wystawy
Hotele w Polsce
Konkursy i pokazy
Restauracje w Polsce
Mistrz poleca - Przepisy
Serwis hotelarski
Filmy Gastronomiczne
HACCP
5555 porad
Alkohole
Forum ekspertów
Forum dyskusyjne
Akademia Gastrony
Katalog produktów
Katalog firm
Prezentujemy obiekty
Stowarzyszenia i organizacje
Wydawnictwa branżowe
Katalog firm
Dodaj firmęnew!
Ostatnio dodane firmy
Urządzenia i sprzęt
Smoker
Kaleta Chłodnictwo Prz...
Testo
Winterhalter Polska
Rational
Robot - Coupe
LabelFresh
iPOS
LSI Software
Chef Mate
Artykuły spożywcze
Pizzola
Robvita
Cukiernia M&K
Debic
BOBOQ POLAND
Heinz Polska
Elmak
Baziółka
Frogut
Belfood
Podział branżowy firm
Urządzenia i sprzęt
Profesjonalne zmywarki
Zmywarki do restauracji
Zmywarki do gastronomii
Sprzęt barmański
Wyposażenie gastronomii
Wyposażenie hoteli
Wyposażenie restauracji
Sprzęt gastronomiczny
Urządzenia gastronomiczne
Meble hotelowe
Piece konwekcyjno – parowe
Chemia do restauracji
Odzież i tekstylia
Chemia do gastronomii
Meble nierdzewne
Meble gastronomiczne
Artykuły spożywcze
Sosy i marynaty do gastronomii
Warzywa mrożone do gastronomii
Makarony dla gastronomii
Kawa dla gastronomii
Artykuły cukiernicze
Artykuły piekarnicze
Przyprawy gastronomiczne
Owoce morza
Wyszukiwarka
Piec konwekcyjno-parowy ChefTop Power Unox 5 GN 1/1
Firma : Iguana - Gastro
Adres : 33-300 Nowy Sącz
Tarnowska 153a

tel. 18 545 45 45,18 542 46 71
fax. 18 540 93 11
: biuro@iguana.pl
: www.iguana.pl
Branża : urządzenia
Typ produktu : piece
Opis :
Parametry:
  • Pojemność: 5 GN 1/1
  • Odległość między półkami: 67 mm
  • Masa: 55 kg
  • Wymiary WxDxH: 750 x 680 x 625 mm
  • Moc znamionowa: 3,2 lub 5,3 kW
  • Zasilanie: 230 lub 400 V
  • Częstotliwość 50 - 60 Hz
  • Kabel zasilający: 5 x 2,5 mm2
  • Wymagane ciśnienie wody: 50 - 200 kPa

Podstawowa charakterystyka pieców konwekcyjno-parowych UNOX:
  • drzwi wyposażone w oświetlenie LED
  • większy wentylator dla zapewnienia szybszej obróbki produktów
  • prowadnice blach ze stali nierdzewnej w kształcie litery C (CHEFTOP)
  • elementy grzewcze z automatyczną regulacją mocy
  • możliwość zapamiętania 99 programów po 9 kroków, każdy identyfikowany za pomocą 25 liter
  • ADAPTIVE.Clima program gwarantujący powtarzalność obróbki niezależnie od ilości wsadu. Kontrola wilgotności oraz możliwość zapisu 20 programów obróbki
  • AIR.Maxi możliwość zmiany prędkośći wentylatora: 3 prędkości biegłe oraz 3 prędkości pół-statyczne
  • STEAM.MAXI dwustopniowy zawór, dokładna kontrola ilości wytrącanej pary
  • szybka zmiana kierunku obrotu wentylatora
  • chłodzenie odprowadzanej wody
  • DRY.Maxi usuwanie nadmiaru wilgoci z komory pieca
  • wentylator chłodzący obudowę
  • zabudowany panel tylny
  • filtr mechaniczny urządzenia STEAM.Maxi
  • reduktor obniżający ciśnienie do 2 barów

Funkcje pieca konwekcyjno-parowego UNOX CHEFTOP:
  • pieczenie w gorącym powietrzu do 260C (mięsa, ryby, ciasta, pieczywo francuskie)
  • gotowanie w gorącym powietrzu 70-260C oraz parze 30-60% (mięsa, ryby, warzywa)
  • gotowanie w gorącym powietrzu 70-260C oraz nawilżanie 10-20% (mięsa, ryby)
  • gotowania na parze w temperaturze 99-105C, para 100% (warzywa, potrawy dietetyczne)
  • gotowanie produktów pakowanych próżniowo w temperaturze 70-85C, para 100%
  • pieczenie / grillowanie / zapiekanie w gorącym powietrzu 70-260C z osuszaniem 10-100% (ciasta, zapiekanki, pizza, lasagna, warzywa, mięso)
  • gotowanie z sondą (wszystkie programy z określeniem temperatury w rdzeniu potrawy 0-100C)
  • utrzymywanie produktu w optymalnej temperaturze powyżej 70C
  • regeneracja wcześniej przygotowanych potraw 85-130C, para 30-60%

Zobaczcie Państwo także:

Prezentacja firmy Iguana-Gastro

Prezentacje pozostałych produktów:
Zmywarka do naczyń UC-L firmy Winterhalter
Piec konwekcyjno-parowy Rational SCC 61 E
Stół chłodniczy Rilling AKTT07950CEV
Szafa chłodnicza Rilling AHKMN0600001


 
KATALOG FIRM, Ostatnio dodane firmy: Smoker CHEF UNITED PAPSTAR Pizzola Kaleta Chłodnictwo Przemysłowe Testo Winterhalter Polska Robvita Robot - Coupe Rational LabelFresh Cukiernia M&K Debic iPOS LSI Software Chef Mate Grill Kamado BOBOQ POLAND expondo TECNOINOX Gastromix Heinz Polska Matlix Elmak Naczynia Polska CompArt International Baziółka Gros Frogut Alumast  O Nas |  Kontakt |  Zarejestruj się |  Klub Gastrony |  Bezpłatne konto |  Bezpłatny biuletyn |  Polityka Cookies |  Opinie o nas |  Cennik |  Nasi Klienci
Gastrona.pl © by CTI Media 2000


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/gastrona.pl/httpdocs/global_stuff/adnet_bbelements_code_scripts.php on line 17