Oszczędzamy czas, redukujemy koszty, zwiększamy Państwa zyski ...
 Pomoc,  Poczta
  Wybierz serwis
Nowe produkty i usługi
Strona główna
Informacje biznesowe
Twoja kariera
Giełda pracy
Giełda ogłoszeń
Zapowiedzi
Targi i wystawy
Hotele w Polsce
Konkursy i pokazy
Restauracje w Polsce
Mistrz poleca - Przepisy
Serwis hotelarski
Filmy Gastronomiczne
HACCP
5555 porad
Alkohole
Forum ekspertów
Forum dyskusyjne
Akademia Gastrony
Katalog produktów
Katalog firm
Prezentujemy obiekty
Stowarzyszenia i organizacje
Wydawnictwa branżowe
Katalog firm
Dodaj firmęnew!
Ostatnio dodane firmy
Urządzenia i sprzęt
Smoker
Kaleta Chłodnictwo Prz...
Testo
Winterhalter Polska
Robot - Coupe
Rational
LabelFresh
iPOS
LSI Software
Chef Mate
Artykuły spożywcze
Pizzola
Robvita
Debic
Cukiernia M&K
BOBOQ POLAND
Heinz Polska
Elmak
Baziółka
Frogut
Belfood
Podział branżowy firm
Urządzenia i sprzęt
Profesjonalne zmywarki
Zmywarki do restauracji
Zmywarki do gastronomii
Sprzęt barmański
Wyposażenie gastronomii
Wyposażenie hoteli
Wyposażenie restauracji
Sprzęt gastronomiczny
Urządzenia gastronomiczne
Meble hotelowe
Piece konwekcyjno – parowe
Chemia do restauracji
Odzież i tekstylia
Chemia do gastronomii
Meble nierdzewne
Meble gastronomiczne
Artykuły spożywcze
Sosy i marynaty do gastronomii
Warzywa mrożone do gastronomii
Makarony dla gastronomii
Kawa dla gastronomii
Artykuły cukiernicze
Artykuły piekarnicze
Przyprawy gastronomiczne
Owoce morza
Wyszukiwarka
CONVOTHERM OES 6.20 - to pojemność 14 x 1/1GN!
Firma : Convotherm
Adres : 82-436 Eglfing
Talstraße 35

tel. 49 88 47/67-0, 790 828 828
fax. 49 88 47/4 14
: t.hybl@convotherm.de
: www.convotherm.de
Branża : urządzenia
Typ produktu : piece
Opis :

+3 standardowa linia, 28 modeli - Najszerszy wybór dla Profesjonalistów

Zapłacisz tylko za to co naprawdę wykorzystasz. Wszystkie modele urządzeń CONVOTHERM gwarantują pełną wydajność, bez względu na to czy przyrządzasz rybę, pieczesz crossainty, ziemniaki w mundurkach, bądź też pieczesz steki na grillu. Gotowanie przy niewielkiej ilości tlenu w ACS - Zaawansowanym Systemie Zamkniętym umożliwia przygotowanie wszystkich potraw za jednym razem. Ponadto, istnieje możliwość ustawienia różnych czasów dla każdej półki osobno.

Zalety dla ciebie:

  • Chowane drzwi ...dla bezpieczeństwa pracy!
  • ACS - Zaawansowany System Zamknięty …dla doskonałej jakości!
  • Przyciski Press&Go …dla łatwiejszej kontroli !

+3 Standardowa linia - 6x 1/1GN - 20x 2/1GN
Idealne rozwiązanie dla restauracji, szpitali, kuchni szkolnych, zakładów mięsnych

null


Modele: 6.10 – 7x 1/1GN, 6.20 – 7 x 2/1GN, 10.10 – 11 x 1/1GN, 10.20 – 11 x2/1GN, 12.20 – 12 x 2/1, 20.10 – 20 x 1/1GN., 20.20 – 20 x 2/1GN, z wytwarzaniem pary w komorze lub bojlerem, elektryczne i gazowe

Więcej na www.convotherm.pl oraz Polskim Chef’s Hotline 0 790 828 828.


Prezentacja firmy CONVOTHERM



 
KATALOG FIRM, Ostatnio dodane firmy: Smoker CHEF UNITED PAPSTAR Pizzola Kaleta Chłodnictwo Przemysłowe Testo Winterhalter Polska Robot - Coupe Rational Robvita LabelFresh Cukiernia M&K Debic iPOS LSI Software Chef Mate Grill Kamado BOBOQ POLAND expondo TECNOINOX Gastromix Heinz Polska Matlix Elmak Naczynia Polska CompArt International Baziółka Gros Frogut Alumast  O Nas |  Kontakt |  Zarejestruj się |  Klub Gastrony |  Bezpłatne konto |  Bezpłatny biuletyn |  Polityka Cookies |  Opinie o nas |  Cennik |  Nasi Klienci
Gastrona.pl © by CTI Media 2000


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/gastrona.pl/httpdocs/global_stuff/adnet_bbelements_code_scripts.php on line 17