+3 standardowa linia, 28 modeli - Najszerszy wybór dla Profesjonalistów
Zapłacisz tylko za to co naprawdę wykorzystasz. Wszystkie modele urządzeń CONVOTHERM gwarantują pełną wydajność, bez względu na to czy przyrządzasz rybę, pieczesz crossainty, ziemniaki w mundurkach, bądź też pieczesz steki na grillu. Gotowanie przy niewielkiej ilości tlenu w ACS - Zaawansowanym Systemie Zamkniętym umożliwia przygotowanie wszystkich potraw za jednym razem. Ponadto, istnieje możliwość ustawienia różnych czasów dla każdej półki osobno.
Zalety dla ciebie:
- Chowane drzwi ...dla bezpieczeństwa pracy!
- ACS - Zaawansowany System Zamknięty …dla doskonałej jakości!
- Przyciski Press&Go …dla łatwiejszej kontroli !
+3 Standardowa linia - 6x 1/1GN - 20x 2/1GN
Idealne rozwiązanie dla restauracji, szpitali, kuchni szkolnych, zakładów mięsnych
Modele: 6.10 – 7x 1/1GN, 6.20 – 7 x 2/1GN, 10.10 – 11 x 1/1GN, 10.20 – 11 x2/1GN, 12.20 – 12 x 2/1, 20.10 – 20 x 1/1GN., 20.20 – 20 x 2/1GN, z wytwarzaniem pary w komorze lub bojlerem, elektryczne i gazowe
Więcej na www.convotherm.pl oraz Polskim Chef’s Hotline 0 790 828 828.
Prezentacja firmy CONVOTHERM