Oszczędzamy czas, redukujemy koszty, zwiększamy Państwa zyski ...
 Pomoc,  Poczta
  Wybierz serwis
Nowe produkty i usługi
Strona główna
Informacje biznesowe
Twoja kariera
Giełda pracy
Giełda ogłoszeń
Zapowiedzi
Targi i wystawy
Hotele w Polsce
Konkursy i pokazy
Restauracje w Polsce
Mistrz poleca - Przepisy
Serwis hotelarski
Filmy Gastronomiczne
HACCP
5555 porad
Alkohole
Forum ekspertów
Forum dyskusyjne
Akademia Gastrony
Katalog produktów
Katalog firm
Prezentujemy obiekty
Stowarzyszenia i organizacje
Wydawnictwa branżowe
Katalog firm
Dodaj firmęnew!
Ostatnio dodane firmy
Urządzenia i sprzęt
Smoker
Kaleta Chłodnictwo Prz...
Testo
Winterhalter Polska
Robot - Coupe
Rational
LabelFresh
iPOS
LSI Software
Chef Mate
Artykuły spożywcze
Pizzola
Robvita
Cukiernia M&K
Debic
BOBOQ POLAND
Heinz Polska
Elmak
Baziółka
Frogut
Belfood
Podział branżowy firm
Urządzenia i sprzęt
Profesjonalne zmywarki
Zmywarki do restauracji
Zmywarki do gastronomii
Sprzęt barmański
Wyposażenie gastronomii
Wyposażenie hoteli
Wyposażenie restauracji
Sprzęt gastronomiczny
Urządzenia gastronomiczne
Meble hotelowe
Piece konwekcyjno – parowe
Chemia do restauracji
Odzież i tekstylia
Chemia do gastronomii
Meble nierdzewne
Meble gastronomiczne
Artykuły spożywcze
Sosy i marynaty do gastronomii
Warzywa mrożone do gastronomii
Makarony dla gastronomii
Kawa dla gastronomii
Artykuły cukiernicze
Artykuły piekarnicze
Przyprawy gastronomiczne
Owoce morza
Wyszukiwarka
Ciasta do pizzy cienkiej o posmaku słodkim: Premio Złote
Firma : Pizzola
Adres : 26-803 Promna
Mała Wieś 15

tel. 602 784 179
fax.
: sprzedaz@pizzola.com.pl
: www.pizzola.com.pl
Branża : artykuły spożywcze
Typ produktu : dania gotowe
Opis :

Składniki:
Mąka pszenna, woda, sól, olej roślinny uniwersalny, płatki ziemniaczane, soda, cukier, drożdże piekarskie, gluten pszenny.

Sposób przygotowania do spożycia: Produkt rozmrozić (około 4-6godz w temp pokojowej) z ciasta wyrobić placek ręcznie lub wałkiem i ułożyć w natłuszczonej formie wypiekowej lub na siatce . Maksymalna sugerowana średnica placka dla przykładowej gramatury 600 g wynosi 45 cm. Maksymalna sugerowana średnica placka dla gramatury 250 g wynosi 30cm. Na uformowany placek nakładać dodatki i pozostawić do wstępnego wyrośnięcia następnie piec w temperaturze 240° C przez 8-10 min. (czas wypieku może być uzależniony od rodzaju używanego pieca, dlatego należy wziąć pod uwagę konieczność skrócenia lub wydłużenia podanego czasu). Ciasto typu Premio Złote  przeznaczone jest do wypieku w piecach do pizzy lub piekarnikach domowych. Ciasto charakteryzuje się krótkim czasem rozmarzania
oraz złocistym kolorem po wypieku, z ciasta można formować placki do pizzy nieco grubszej.
Produkt surowy, mrożony do obróbki termicznej.

Przechowywać w temperaturze -18°C.

Termin przydatności do spożycia – 12 miesięcy



 
KATALOG FIRM, Ostatnio dodane firmy: Smoker CHEF UNITED PAPSTAR Pizzola Kaleta Chłodnictwo Przemysłowe Testo Winterhalter Polska Robvita Robot - Coupe Rational LabelFresh Cukiernia M&K Debic iPOS LSI Software Chef Mate Grill Kamado BOBOQ POLAND expondo TECNOINOX Heinz Polska Gastromix Matlix Elmak CompArt International Naczynia Polska Baziółka Gros Frogut Alumast  O Nas |  Kontakt |  Zarejestruj się |  Klub Gastrony |  Bezpłatne konto |  Bezpłatny biuletyn |  Polityka Cookies |  Opinie o nas |  Cennik |  Nasi Klienci
Gastrona.pl © by CTI Media 2000


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/gastrona.pl/httpdocs/global_stuff/adnet_bbelements_code_scripts.php on line 17