Oszczędzamy czas, redukujemy koszty, zwiększamy Państwa zyski ...
 Pomoc,  Poczta
  Wybierz serwis
Nowe produkty i usługi
Strona główna
Informacje biznesowe
Twoja kariera
Giełda pracy
Giełda ogłoszeń
Zapowiedzi
Targi i wystawy
Hotele w Polsce
Konkursy i pokazy
Restauracje w Polsce
Mistrz poleca - Przepisy
Serwis hotelarski
Filmy Gastronomiczne
HACCP
5555 porad
Alkohole
Forum ekspertów
Forum dyskusyjne
Akademia Gastrony
Katalog produktów
Katalog firm
Prezentujemy obiekty
Stowarzyszenia i organizacje
Wydawnictwa branżowe
Katalog firm
Dodaj firmęnew!
Ostatnio dodane firmy
Urządzenia i sprzęt
KALETA Chłodnictwo Prz...
Testo
Winterhalter Polska
Robot - Coupe
RATIONAL
Smoker
GRILL KAMADO
Gastromix
Naczynia Polska
GROS
Artykuły spożywcze
Pizzola
Robvita
ELMAK
Hello Coffee
Secpol
Iglotex
Belgium`s Best
Menos
Caffetea
Fanex
Podział branżowy firm
Urządzenia i sprzęt
Profesjonalne zmywarki
Zmywarki do restauracji
Zmywarki do gastronomii
Sprzęt barmański
Wyposażenie gastronomii
Wyposażenie hoteli
Wyposażenie restauracji
Sprzęt gastronomiczny
Urządzenia gastronomiczne
Meble hotelowe
Piece konwekcyjno – parowe
Chemia do restauracji
Odzież i tekstylia
Chemia do gastronomii
Meble nierdzewne
Meble gastronomiczne
Artykuły spożywcze
Sosy i marynaty do gastronomii
Warzywa mrożone do gastronomii
Makarony dla gastronomii
Kawa dla gastronomii
Artykuły cukiernicze
Artykuły piekarnicze
Przyprawy gastronomiczne
Owoce morza
Wyszukiwarka
Grillo - Wędzarnia mobilna King
Firma : Smoker
Adres : 81-436 Gdynia
Narutowicza 42/1

tel. 58 622 19 68
fax. 58 622 19 68
: grill@smoker.com.pl
: www.smoker.com.pl
Branża : urządzenia
Typ produktu : grille, wędzarki, rożna
Opis :

Grill - Wędzarnia King ma zastosowanie do obsługi dużych imprez - w ciągu 2-3 godzin można z tego urządzenia obsłużyć ok. 350 osób.
Urządzenie posiada dwie komory do grillowania. Jednorazowo można wędzić 70 szt. ryb o średniej wadze 350 g, w tym samym czasie można również grillować oraz gotować na płycie paleniska. Tej wielkości ryby wędzą się ok. 1 godziny, większe ryby odpowiednio dłużej, 2-kilogramowa ryba powinna wędzić się ok. 2-3 godzin.

Wysokość: 225 cm
Szerokość: 78 cm
Długość: 220 cm
Waga: 320 kg
Średnica wędzarni: 50 cm
Powierzchnia rusztów paleniska (Grilla): (55x48) = 2640 cm2
Powierzchnia rusztów grilla: (110x48) + (100x20) = 7280 cm2
Powierzchnia rusztów wędzarni: 3x1963cm2 = 5889 cm2
Pręty do wędzenia: 2x4 szt. = 8 szt.

Zobaczcie Państwo :
Rodzaje drewna do wędzenia
Grill - Wędzarnia mobilna Prince
Grill - Wędzarnia mobilna Queen
Grill - Wędzarnia mobilna KS-1-400
Grill - Wędzarnia mobilna KS-2-400
Grill - Wędzarnia mobilna KS-3-500
SMOKER
Ekologiczne grille - wędzarnie typu SMOKER
Grillo - Wędzarnie firmy Smoker
Szynka z dzika, polędwica wieprzowa i kotleciki jagnięce wędzone z grilla Smoker
Prawidłowy proces wędzenia - sposoby wędzenia ryb
Profesjonalne grille i wędzarnie marki SMOKER
Grillo - Wędzarnia mobilna King
Grillo - Wędzarnia mobilna Queen
Grillo - Wędzarnia mobilna Prince
Grillo - Wędzarnia mobilna KS-1-400
Grillo - Wędzarnia mobilna KS-2-400
Grillo - Wędzarnia mobilna KS-3-500
Sposoby wędzenia i peklowania
Pstrąg, łosoś i węgorz - ryby wędzone
Kiełbasa wiejska, szynka wieprzowa i piersi drobiowe
Grille – wędzarnie na miarę Twoich potrzeb


 
KATALOG FIRM, Ostatnio dodane firmy: PAPSTAR KALETA Chłodnictwo Przemysłowe Testo Winterhalter Polska RATIONAL Robvita Pizzola Robot - Coupe Smoker GRILL KAMADO Gastromix Matlix ELMAK Naczynia Polska GROS HAGEA Kocham Wodę Metro-Catering-System inEwi Firelight Glass Goblet – sprzedaż hurtowa sztućców Hello Coffee Lemonia CTK Doram Piórex Fanex Sokołów Na Lunch Menos Uzdrowisko Wysowa S.A.  O Nas |  Kontakt |  Zarejestruj się |  Klub Gastrony |  Bezpłatne konto |  Bezpłatny biuletyn |  Polityka Cookies |  Opinie o nas |  Cennik |  Nasi Klienci
Gastrona.pl © by CTI Media 2000