Bufety i Mobilne Systemy Bankietowe to nowoczesny system wydawania potraw zimnych i gorących, a także gwarancja dobrze zorganizowanej obsługi konsumentów, umożliwiającej dwojakie serwowanie potraw: samoobsługowe - poprzez otwartą ekspozycję (nadstawki z krótką szybą) oraz podawanie potraw przez obsługę lokalu (nadstawki z długą szybą).
Oferowane urządzenia łączą w sobie zarówno funkcjonalność, jak i elegancję. Możliwe jest całkowicie dowolne łączenie i konfiguracja poszczególnych urządzeń wchodzących w skład linii – zgodne z zapotrzebowaniem restauracji i uwarunkowane ilością oraz rodzajem wydawanych potraw.
Dzięki przemyślanej konstrukcji i zastosowanym rozwiązaniom (min. kółka i składana półka do tac) Mobilnych Systemów Bankietowych sprawnie przebiegnie zarówno zmiana konfiguracji poszczególnych elementów linii, jak i przemieszczenie całego ciągu, na przykład pomiędzy pomieszczeniami nawet przez wąskie drzwi.
W skład grupy - Bufety wchodzą linie:
GUSTAW (segment grzewczy, segment chłodniczy lub segment neutralny)
DORJAN (segment grzewczy, segment chłodniczy lub segment neutralny)
W skład Mobilne Systemy Bankietowe WIKTOR wchodzą:
- stanowisko z płytą chłodniczą,
- stanowisko z wanną chłodniczą,
- stanowisko z wanną bemarową jedno lub wielokomorową,
- stanowisko z płytą podgrzewaną,
- stanowisko neutralne.
Więcej informacji w katalogu firmy DORA METAL: Bufety • Mobilne Systemy Bankietowe
Zobaczcie Państwo!