Oszczędzamy czas, redukujemy koszty, zwiększamy Państwa zyski ...
 Pomoc,  Poczta
  Wybierz serwis
Nowe produkty i usługi
Strona główna
Informacje biznesowe
Twoja kariera
Giełda pracy
Giełda ogłoszeń
Zapowiedzi
Targi i wystawy
Hotele w Polsce
Konkursy i pokazy
Restauracje w Polsce
Mistrz poleca - Przepisy
Serwis hotelarski
Filmy Gastronomiczne
HACCP
5555 porad
Alkohole
Forum ekspertów
Forum dyskusyjne
Akademia Gastrony
Katalog produktów
Katalog firm
Prezentujemy obiekty
Stowarzyszenia i organizacje
Wydawnictwa branżowe
Katalog firm
Dodaj firmęnew!
Ostatnio dodane firmy
Urządzenia i sprzęt
Smoker
Kaleta Chłodnictwo Prz...
Testo
Winterhalter Polska
Robot - Coupe
Rational
LabelFresh
iPOS
LSI Software
Chef Mate
Artykuły spożywcze
Pizzola
Robvita
Debic
Cukiernia M&K
BOBOQ POLAND
Heinz Polska
Elmak
Baziółka
Frogut
Belfood
Podział branżowy firm
Urządzenia i sprzęt
Profesjonalne zmywarki
Zmywarki do restauracji
Zmywarki do gastronomii
Sprzęt barmański
Wyposażenie gastronomii
Wyposażenie hoteli
Wyposażenie restauracji
Sprzęt gastronomiczny
Urządzenia gastronomiczne
Meble hotelowe
Piece konwekcyjno – parowe
Chemia do restauracji
Odzież i tekstylia
Chemia do gastronomii
Meble nierdzewne
Meble gastronomiczne
Artykuły spożywcze
Sosy i marynaty do gastronomii
Warzywa mrożone do gastronomii
Makarony dla gastronomii
Kawa dla gastronomii
Artykuły cukiernicze
Artykuły piekarnicze
Przyprawy gastronomiczne
Owoce morza
Wyszukiwarka
Gazowy piec Concept z Sondą COG-061-S
Firma : Fagor Gastro Polska
Adres : 05-151 Palmiry, Czosnów
Warszawska 9

tel. 22 312 00 00
fax. 22 312 00 01
: biuro@fagor-gastro.pl
: www.fagor-gastro.pl
Branża : urządzenia
Typ produktu : piece
Opis :

Gazowy piec Concept z Sondą COG-061-S

Jest to podstawowy piec wchodzący w skład nowej generacji pieców oferowanych przez Fagor Industrial. Gazowe piece Concept umożliwiają jedynie pieczenie konwekcyjne. Maksymalna temperatura suchego powietrza wynosi 300 °C.

Wszystkie piece Concept wyposażone są w funkcję szybkiego schładzania komory pieca „COLD DOWN” i nawilżania powietrza komory.

Model ten wyposażony jest także w funkcję sondy jednopunktowej oraz funkcję Delta-T.

Dzięki przyciskowi Stop/Start użytkownik może włączyć i wyłączyć urządzenie w zależności od potrzeby.

Piece Concept wyposażone są w system wykrywania błędów umożliwiający zweryfikowanie prawidłowości pracy urządzenia bez potrzeby demontowania zewnętrznych osłon. Kontrolki ostrzegawcze i alarmowe informują użytkownika o wykryciu typu nieprawidłowości.

ZALETY:

  • Dostępny na każdą kieszeń
  • Łatwy w użyciu
  • Wydajny
  • Prosty
  • Doskonałe wyniki w gotowaniu
DANE TECHNICZNE

  • Cyfrowy moduł sterowania + dwa pokrętła do zmiany wartości ustawień.
  • Dostępne programy gotowania: konwekcja (do 300ºC)
  • 3 prędkości wentylatora – 2 moce grzania
  • System „Cold-Down” szybkiego schładzania komory pieca
  • System AUTO-REVERSE umożliwiający równomierne rozprowadzenie powietrza w komorze pieca
  • System szybkiego zamykania drzwi w modelach 061 i 101.
  • System wykrywania błędów
  • System diagnostyczny wskazujący źródła nieprawidłowości
  • Stopień ochrony IPX-5
WYPOSAŻENIE OPCJONALNE:
  • Zewnętrzny spryskiwacz do mycia komory pieca
  • Stelaż z wózkiem załadunkowym (dla modeli 201 i 202)
  • Napięcie: modele gazowe: 230V I 50Hz lub 60 Hz/400V I 50Hz lub 60Hz
Więcej informacji w: Katalogu Firmy Fagor

Zobaczcie Państwo!


 
KATALOG FIRM, Ostatnio dodane firmy: Smoker CHEF UNITED PAPSTAR Pizzola Kaleta Chłodnictwo Przemysłowe Testo Winterhalter Polska Robot - Coupe Rational Robvita LabelFresh Cukiernia M&K Debic iPOS LSI Software Chef Mate Grill Kamado BOBOQ POLAND expondo TECNOINOX Gastromix Heinz Polska Matlix Elmak Naczynia Polska CompArt International Baziółka Gros Frogut Alumast  O Nas |  Kontakt |  Zarejestruj się |  Klub Gastrony |  Bezpłatne konto |  Bezpłatny biuletyn |  Polityka Cookies |  Opinie o nas |  Cennik |  Nasi Klienci
Gastrona.pl © by CTI Media 2000


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/gastrona.pl/httpdocs/global_stuff/adnet_bbelements_code_scripts.php on line 17