Oszczędzamy czas, redukujemy koszty, zwiększamy Państwa zyski ...
 Pomoc,  Poczta
  Wybierz serwis
Nowe produkty i usługi
Strona główna
Informacje biznesowe
Twoja kariera
Giełda pracy
Giełda ogłoszeń
Zapowiedzi
Targi i wystawy
Hotele w Polsce
Konkursy i pokazy
Restauracje w Polsce
Mistrz poleca - Przepisy
Serwis hotelarski
Filmy Gastronomiczne
HACCP
5555 porad
Alkohole
Forum ekspertów
Forum dyskusyjne
Akademia Gastrony
Katalog produktów
Katalog firm
Prezentujemy obiekty
Stowarzyszenia i organizacje
Wydawnictwa branżowe
Katalog firm
Dodaj firmęnew!
Ostatnio dodane firmy
Urządzenia i sprzęt
Winterhalter Polska
Smoker
Manitowoc Foodservice
Tableart Tomasz Miszcz...
Dora Metal
Convotherm
Lunch24.pl
Watersystem
Robot - Coupe
Espiga
Artykuły spożywcze
Pizzola
Iglotex
Belgium`s Best
Menos
Caffetea
Sokołów
Nektar Natura
Uzdrowisko Wysowa S.A....
Barry Callebaut
Lemonia
Podział branżowy firm
Urządzenia i sprzęt
Profesjonalne zmywarki
Zmywarki do restauracji
Zmywarki do gastronomii
Sprzęt barmański
Wyposażenie gastronomii
Wyposażenie hoteli
Wyposażenie restauracji
Sprzęt gastronomiczny
Urządzenia gastronomiczne
Meble hotelowe
Piece konwekcyjno – parowe
Chemia do restauracji
Odzież i tekstylia
Chemia do gastronomii
Meble nierdzewne
Meble gastronomiczne
Artykuły spożywcze
Sosy i marynaty do gastronomii
Warzywa mrożone do gastronomii
Makarony dla gastronomii
Kawa dla gastronomii
Artykuły cukiernicze
Artykuły piekarnicze
Przyprawy gastronomiczne
Owoce morza
Wyszukiwarka
CHRIS Krzysztof Sawicki
Adres : 30-324 Kraków
Szwedzka 23/75

tel. 12 261 15 51
fax. 12 267 07 69
biuro@dry-ager.pl
www.dry-ager.pl

Branże :

sprzęt i akcesoria


Typy produktów
szafy do sezonowania mięsa

Informacje o firmie

CHRIS Krzysztof Sawicki z siedzibą w Krakowie działa na polskim rynku od 2000 roku. Firma od lat zajmuje się dostarczaniem profesjonalnych rozwiązań gastronomicznych, skupionych wokół technologii pakowania próżniowego oraz metody sous vide.

Jako przedstawiciel marki DRY AGER® w Polsce firma posiada w swojej ofercie niemieckie szafy do sezonowania wołowiny. Aktualnie są to dwa modele lodówek: DRY AGER DX1000® oraz DRY AGER DX500®.

Urządzenia DRY AGER® przeznaczone są do dojrzewania wołowiny, wieprzowiny, szynek czy też salami, tradycyjną metodą na sucho. Proponowane szafy stanowią innowacyjne rozwiązanie, które zapewnia optymalne warunki dla procesu sezonowania mięsa.

Pełna oferta produktów DRY AGER: http://dry-ager-sklep.pl/

Pełna oferta urządzeń do pakowania próżniowego i gotowania sous vide: http://vacus.pl/

Zobaczcie Państwo także:
Prezentację Produktu Szafa do sezonowania wołowiny DRY AGER DX500®



 
KATALOG FIRM, Ostatnio dodane firmy: PAPSTAR Winterhalter Polska Pizzola Smoker Dora Metal M. Ferber Wypożyczalnia Sprzętu Cateringowego Sokołów Robot - Coupe Belgium`s Best Nektar Natura Menos Tableart Tomasz Miszczak Werner & Mertz POSbistro M&M Gastro Makro Cash & Carry Watersystem Na Lunch M. Ferber Wypożyczalnia Sprzętu Cateringowego Krosno Reinex Barry Callebaut Steinberg Artek Lunch24.pl Gorbi Manitowoc Foodservice Convotherm Mazowiecka Grupa Szkoleniowo – Doradcza Gaspol  O Nas |  Kontakt |  Zarejestruj się |  Klub Gastrony |  Bezpłatne konto |  Bezpłatny biuletyn |  Polityka Cookies |  Opinie o nas |  Cennik |  Nasi Klienci
Gastrona.pl © by CTI Media 2000