NESTLÉ Professional jest jednym z liderów na rynku produktów spożywczych przeznaczonych do gastronomii profesjonalnej. Dział reprezentuje wiedzę i doświadczenie światowego koncernu oraz serwis oparty na znajomości potrzeb i kontakcie z Klientem oraz Konsumentem. Do naszych produktów należą Rosoły, Zupy, Sosy, Przyprawy, Desery, WINIARY oraz niezastąpiony Majonez Dekoracyjny, Jarzynka WINIARY, a także produkty marki MAGGI, przeznaczone dla najbardziej wymagających Mistrzów Kuchni. W ofercie MAGGI znajdują się: zupy, sosy, przyprawy.
Produkty MAGGI zapewniają:
- doskonałą bazę dla inwencji kulinarnej
- zgodność z najnowszymi trendami kulinarnymi
- wysoką jakość produktów
- gwarancję powodzenia w profesjonalnej kuchni
Idea produktów MAGGI opiera się na stworzeniu wyśmienitej Bazy, z której zarówno mniej jak i bardziej doświadczony kucharz może stworzyć wyśmienitą potrawę.
NESTLÉ Professional poprzez gamę produktów WINIARY łączy lokalną tradycję kulinarną z najnowszymi osiągnięciami w technologii przetwórstwa żywności. Zgodnie ze światowymi trendami stara się trafić do wszystkich, dla których obok wysokiej jakości potraw ważna jest ekonomika gotowania oraz szerokie i kreatywne zastosowanie produktów w gastronomii. Produkty WINIARY umożliwiają szybkie przygotowanie posiłków przy oszczędności czasu i energii. Wśród nich znajdują się: rosoły, buliony, zupy, sosy, majonezy, przyprawy, desery. Receptury produktów NESTLÉ Professional dostosowane są do wymagań profesjonalnej kuchni.
Produkty WINIARY to gwarancja:
- smaku tradycyjnych polskich potraw
- dobrego, pożywnego i apetycznego jedzenia
- doskonałej jakości wymaganej przez system HACCP
- połączenia tradycji kulinarnych i nowoczesnych rozwiązań
- ekonomicznych receptur i racjonalizacji zakupów
Jerzy Pasikowski, Doradca Kulinarny NESTLÉ Professional prowadzi stałe, specjalistyczne szkolenia dla szefów kuchni, dietetyków, kierowników placówek gastronomicznych oraz zakładów żywienia zbiorowego. Uczestnicy szkoleń podnoszą kwalifikacje, poznają nowe trendy i sposoby wykorzystania w swojej kuchni produktów NESTLÉ Professional.
Kierownicy regionalni:
Area I Cezary Ulandowski: 0 600 204 372
- mazowieckie
- podlaskie
- łódzkie
- warmińsko-mazurskie
Area II Mariusz Kocój: 0 600 204 396
- zachodnio-pomorskie
- pomorskie
- wielkopolskie
- kujawsko-pomorskie
Area III Krzysztof Danielak: 0 600 204 972
- dolnośląskie
- opolskie
- śląskie
- lubuskie
Area IV Rafał Szyba: 0 600 204 970
- łódzkie
- świętokrzyskie
- małopolskie
- podkarpackie
- lubelskie
Produkty oferowane przez NESTLÉ Professional: